Wie ben ik


20160928_153005

Ramon Olijslagers

 Hypnotherapeut, NLP-coach & EMDR-trainer

(Mentaal trainer)

 

Het gedrag van de mens heeft mij altijd geïntrigeerd. Waarom doen mensen zoals ze doen! Waarom doen we soms zo ‘moeilijk’ voor ons zelf of naar anderen! Of hoe weet je nu wat de beste weg is voor jezelf! Ik heb hierover een visie ontwikkeld vanuit verschillende ervaringen en opleidingen. Deze visie bepaalt veel hoe ik te werk ga ben hierin onderscheidend van andere therapeuten.

 

Visie

 

Als hypnotherapeut  (&coach) ben ik positief, actief en creatief. Ik ga altijd uit van oorzaken en gevolgen in het leven.

 

Ik ben opgeleid als hypnotherapeut en NLP-trainer op de A.N.Z.N. (Academie Natuurgeneeswijze Zuid Nederland) in Eindhoven. Verder ben ik competent in de technieken EMDR, RET, mindfulness en voicedialogue.

Ik heb voor deze praktijk ruim 7 jaar gewerkt als psycholoog/ mentaal trainer in een revalidatie- en reïntegratiebedrijf.

 

Voor meningen en ervaringen klik op ‘reacties’ in het hoofdmenu.