Werkwijze


Individuele mentale training

1. Je vult  het contactformulier in. Ik zal hierna z.s.m. contact met je opnemen.

Je kunt hier kiezen voor een kennismakingsgesprek. Voor dit gesprek nemen we 15 minuten tot maximaal 30 minuten de tijd. Dit kan telefonisch en of op locatie. Hierin kun je kennis maken met mij en laat ik zoveel mogelijk zien wie ik ben en wat ik doe.

2. Het eerste gesprek is een intakegesprek. (Duurt 1,5 uur).

 Ik ga dieper in op wat de (belangrijkste) redenen zijn dat jij de mentale training wilt volgen en welke vragen er nog zijn. We maken hieruit een samenvatting en kijken welke doel(en) je wilt bereiken en ik kan aangeven wat ik voor je kan betekenen. Het kan zijn dat je na de intake al voldoende inzichten & handvatten hebt gekregen. Dan zijn er geen vervolg sessies nodig.

3. De daarop volgende sessies geven spoedig inzicht in jezelf waar je mee vooruit kunt. (Duurt 1,5 uur per sessie).

Je gaat begrijpen waar bepaalde blokkades en patronen vandaan komen. Hiermee gaan we aan de slag om meer balans in je leven te krijgen.

4. Bij het succesvol beëindigen van het traject kan er voor bepaalde trajecten nazorg worden gepland.

Nazorg kan bestaan uit een keer terugkomen, telefonisch contact of een contact via skype.


Groepstraining

1. Neem vrijblijvend contact op via contactformulier.

Schrijf je in voor een groep (zie alle info over de onderwerpen bij aanbod) of laat een groep op maat. Ik zal hierna z.s.m. contact met je opnemen.

2. Inschrijving wordt bevestigd

Bij ‘groep op maat’ maak ik een vrijblijvende afspraak om langs te komen en de opdracht te bespreken.

Aanbod


Technieken & Methodes

Ik gebruik verschillende technieken om jouw proces goed te begeleiden o.a.:

Hypnotherapie & NLP, EMDR (traumaverwerking), RET (gedragstherapie), Mindfulness, MBTI (een persoonlijkheids indicator) en voice dialogue (werken met innerlijke delen).

Meer informatie;

    Uitleg technieken & methodes


Resultaatgericht

Natuurlijk blijven resultaten, individueel of in groepsverband, altijd afhankelijk van vele factoren.

Samen krijgen we tijdens de sessies inzichten, verkrijg je handvatten en  helderheid over hoe je je weg kan vervolgen. Het gaat er uiteindelijk om dat je deze inzichten en handvatten  als regisseur van eigen leven  kunt toepassen.

Ik werk resultaatgericht en vind het belangrijk dat het eindresultaat voor beide partijen goed zichtbaar is.


Tevredenheid

Bij volle tevredenheid valt er weinig toe te voegen.

Mocht dit toch niet voldoende voor je zijn en je zou je ervaring willen delen met anderen kun je mij anoniem een kort mailtje sturen dan geef ik dit, op deze website, onder het kopje reacties weer. Dan kunnen andere lezen waar die tevredenheid door is ontstaan.

Ben je ontevreden of is er een klacht zou ik dit natuurlijk graag willen weten en bespreken. We kunnen dan samen kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Mocht je bezwaar hebben om het te bespreken en je wilt een klacht indienen kun je op hieronder staande link drukken voor meer informatie.

Klacht